Bugun...
Reklam
Bal-Göç genel Başkanı Yüksel Özkan Pomakları tehdit edercesine yaptığı açıklamalarla , ünlü bir star olmayı hedefliyor herhalde ??

facebook-paylas
Tarih: 28-01-2015 14:30

Reklam

Biz Pomakların tehditlere karnı TOK. Herkes ayağını denk alsın. Biz Pomakları  göbeği çatlayana kadar kahkahalarla güldürmek istersen ,  Bizi bir sekilde  tehdit et , Bizde sabahlara kadar yerlere yatıp gülelim . Tehditleriniz abuk subuk açıklamalarinız biz Pomaklara sökmez.. Pomaklar  yanlış adres Yüksel Özkan , hadi Başka kapıya...

Avrupada ve Türkiyede bulunan Bagımsız Pomak derneklerinden kuruluş , insiyatif  ve kurumlarından Ajansımıza bir çok yazılı ve sözlü açıklamalar geldi . Bal-Göç genel Başkanı Yüksel Özkanın bu açıklamaları , Sayın Efrem Mollovu hedef almakta ve bizi yakından ilgilendirmektedir  Pomak halkı için son derece ciddi ve önemli olan sayın Efrem Mollovun bu zamana kadar yaptığı tüm açıklamalarına , kararlarına saygı duyuyoruz ve her zaman yanındayız.

Kırcali bg.vesti ye demeç veren Bal-Göç genel Başkanı Yüksel Özkanın ,kendi federasyonunun  Pomakların radikal karakterli oluşumları desteklemediğini , tanımadığını ve bunlarla bir bağının olmadığının altını çizdi . Biz Pomaklarda  bi  üzüldük bi üzüldük ..

Bizi  Facede sosyal Medyada Takip edin.Pomaklar hakkinda her seyden an itibari ile  Haberiniz olsun ..  Pomakbülteni Haber Portalı.

Bu haber 5082 defa okunmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ